Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από την Auto Marin.

Παράδοση Αυτοκινήτου…η πιο όμορφη στιγμή για τους ανθρώπους της Auto Marin. Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη τους και για το χαμόγελο που αντικρίζουμε την ώρα της παράδοσης.

Όλος ο αγώνας μας για να παρέχουμε αξιόπιστα και εγγυημένα αυτοκίνητα αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίησης του πελάτη τη στιγμή της παράδοσης. Σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές από τις καθημερινές παραδόσεις που πραγματοποιούνται στα καταστήματα μας.


Ο Κ.Θρασύβουλος μας εμπιστεύτηκε για το νέο του Honda Civic, έπειτα από τη σύσταση ενός φιλικού του προσώπου. Ιδιαίτερη ικανοποίηση αποτελεί για εμάς, παλιοί πελάτες μας να μας συστήνουν στον κύκλο τους. Καλορίζικο και Καλοτάξιδο το νέο σας αυτοκίνητο Κ.Θρασύβουλε!!

Βρες Επιβατικά Compact - Hatchback
Ο Κ.Ανδρέας μας εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά για τη αγορά του νέου του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο του Renault Clio Van!!

Βρες Επαγγελματικά Πόλης
Ο Κ.Ανέστης αντάλλαξε το παλιό του αυτοκίνητο, με ένα νέο VW Polo tdi από τις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Στέφανο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστούμε για την προτίμηση του και να του ευχηθούμε καλά και ξένοιαστα χιλιόμετρα με το νέο του Polo!!

Βρες Επιβατικά Volkswagen
Ο Κ.Χαράλαμπος επέλεξε το ευρύχωρο Skoda Octavia Scout για να μεταφέρει με ασφάλεια την οικογένεια του. Η κίνηση στους τέσσερις τροχούς ήταν καθοριστική για την επιλογή του.Του ευχόμαστε καλά και ασφαλή ταξίδια!!

Βρες Επιβατικά Skoda
Ο Κ.Λευτέρης επέλεξε το Hyundai I30 για τις καθημερινές μετακινήσεις του. Οι 5 πόρτες και ο κινητήρας Diesel ήταν βασικά κριτήρια για την επιλογή του. Τον ευχαριστούμε για την προτίμηση και του ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα με το νέο του I30!!

Βρες Επιβατικά Hyundai
Ο Κ.Μανώλης εκμεταλλεύτηκε τα ευέλικτα χρηματοδοτικά μας προγράμματα και απέκτησε το νέο του Renault Clio dci. Τον ευχαριστούμε για την προτίμηση και του ευχόμαστε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!

Βρες Επιβατικά Renault
Η Κ.Μισέλ μας εμπιστεύτηκε για την αγορά ενός αυτοκινήτου πόλης που θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις της. Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο της Hyundai i10!!

Βρες Επιβατικά Hyundai
Ο Κ. Admir εμπιστεύτηκε την Auto Marin για την αγορά του νέου του van Peugeot Partner 5 θέσεων, ένα αυτοκίνητο κατάλληλο για τις επαγγελματικές του ανάγκες. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε καλές δουλειές!!

Βρες Επαγγελματικά Peugeot
Ο Κ. Λευτέρης επέλεξε την Auto Marin για την αγορά του νέου του Citroen C4 Grand Picasso. Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του οι 7 θέσεις του αυτοκινήτου που το καθιστούν κατάλληλο για τη μεταφορά της 5μελούς οικογένειάς του. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Citroen
Ο Κ. Παναγιώτης μας εμπιστεύτηκε για πέμπτη φορά ανταλλάσσοντας το παλιό του αυτοκίνητο με ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο και πρακτικό SUV αυτοκίνητο. Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για εμάς η προτίμηση παλιών ευχαριστημένων πελατών και δέσμευσή μας η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του αυτόματο Renault Kadjar!!

Βρες Επιβατικά Renault
Ο Κ. Γιώργος προτίμησε την Auto Marin για να εξασφαλίσει την ασφαλή μετακίνηση της οικογένειάς του αγοράζοντας ένα 7θέσιο Nissan Qashqai+2. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο του αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Nissan
Η Κ. Αλεξάνδρα απέκτησε το νέο της Suzuki Swift εκμεταλλευόμενη τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Auto Marin. Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της και της ευχόμαστε ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα με το νέο της αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Suzuki
Ο Κ. Χρήστος εμπιστεύτηκε την Auto Marin για την αγορά ενός SUV αυτοκινήτου που θα τον συνοδεύει με ασφάλεια τόσο στις εντός πόλης όσο και στις εκτός πόλης διαδρομές του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του Peugeot 3008.

Βρες Επιβατικά Peugeot
Η Κ. Αλεξάνδρα απέκτησε το νέο της Suzuki Swift εκμεταλλευόμενη τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Auto Marin. Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της και της ευχόμαστε ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα με το νέο της αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Suzuki
Ο Κ. Σωτήρης παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις της Auto Marin στον Άγ. Στέφανο το νέο του Toyota Yaris, ένα αυτοκίνητο που θα του εξασφαλίσει την άνετη καθημερινή του μετακίνηση. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!

Βρες Επιβατικά Toyota
Ο Κ. Δημήτρης επέλεξε να αγοράσει από την Auto Marin ένα αυτοκίνητο που θα δώσει ιδιαίτερο στυλ στις μετακινήσεις του, συνδυάζοντάς το με την κορυφαία ασφάλεια και οδική συμπεριφορά. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο του Alfa Romeo Mito!!

Βρες Επιβατικά Alfa Romeo
Ο Κ. Δημήτρης επισκέφτηκε την Auto Marin προκειμένου να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο με το νέο του Citroen C4 Picasso, εκμεταλλευόμενος τα προνομιούχα χρηματοδοτικά μας προγράμματα. Θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε όμορφες και ασφαλείς διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Citroen
Η Κ. Γιόλα μας εμπιστεύτηκε για την αγορά του νέου της Mitsubishi ASX, ένα αυτοκίνητο πρακτικό για τις μετακινήσεις στην πόλη που προσφέρει ταυτόχρονα όλα τα οφέλη ενός SUV. Την ευχαριστούμε για την προτίμησή της και της ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με καλά και ξένοιαστα χιλιόμετρα!!

Βρες Επιβατικά Mitsubishi
Ο Κ. Δημήτρης επέλεξε να αγοράσει από την Auto Marin ένα μοντέρνο crossover SUV αυτοκίνητο, κατάλληλο για την άνετη και ασφαλή μετακίνησή του. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του Citroen C4 Aicross!!

Βρες Επιβατικά Citroen
Ο κ. Πέτρος επέλεξε την Auto Marin για να αγοράσει το νέο του Jaguar XE, ένα premium μοντέλο υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει τη λιτή πολυτέλεια με τον σπορ χαρακτήρα. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την προτίμησή του και να του ευχηθούμε ένα όμορφο καλοκαίρι με ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Jaguar
Ο Κ. Νίκος εκμεταλλεύτηκε τα ευέλικτα και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Auto Marin για να αγοράσει το νέο του Nissan Juke, ανταλλάσσοντας το παλιό του αυτοκίνητο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του και να του ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλοτάξιδο το νέο του αυτοκίνητο.

Βρες Επιβατικά Nissan