Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από την Auto Marin.

Παράδοση Αυτοκινήτου…η πιο όμορφη στιγμή για τους ανθρώπους της Auto Marin. Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη τους και για το χαμόγελο που αντικρίζουμε την ώρα της παράδοσης.

Όλος ο αγώνας μας για να παρέχουμε αξιόπιστα και εγγυημένα αυτοκίνητα αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίησης του πελάτη τη στιγμή της παράδοσης. Σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές από τις καθημερινές παραδόσεις που πραγματοποιούνται στα καταστήματα μας.


Η εταιρεία Ideal εμπιστεύτηκε την Automarin για την αγορά του νέου τους Mercedes Ciitan, ένα επαγγελματικό όχημα που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της εταιρείας αλλά και τις απαιτήσεις των μετακινήσεων στην πόλη. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε καλές δουλειές και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Βρες Επιβατικά Mercedes
Ο κ. Σταμάτης επέλεξε την Automarin για να αγοράσει το καινούριο του Mercedes CLA180, ένα μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τις επιδόσεις του. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και του ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και καλοτάξιδο το νέο του αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Mercedes
Η κ. Ελένη, δίνοντας σημασία στην αξιοπιστία και την ασφάλειά της, επέλεξε να αγοράσει από την Automarin το νέο της τετρακίνητο Mitsubishi ASX. Την ευχαριστούμε για την προτίμησή της και της ευχόμαστε καλές γιορτές και καλές εντός και εκτός πόλης διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Mitsubishi
Η κ. Ζέφη εμπιστεύτηκε την Automarin για να ανταλλάξει το παλιό της αυτοκίνητο με το νέο της Alfa Romeo Mito. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το νέο σας αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Alfa-romeo
Ο κ. Θανάσης επέλεξε την Automarin για να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο με το νέο του Honda Civic επωφελούμενος και από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά μας προγράμματα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και του ευχόμαστε Χαρούμενες Γιορτές και ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές με το νέο του αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Honda
Η κ. Ελένη παραλαμβάνει από τα εγκαταστάσεις της Automarin στον Άγ. Στέφανο το νέο της Mercedes CLA180, ένα premium αυτοκίνητο με εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά. Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της και της ευχόμαστε Καλές Γιορτές και καλοτάξιδο το νέο της αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Mercedes
Ο κ. Χρήστος αγόρασε από την Automarin το νέο του Nissan Evalia, ένα μοντέλο που συνδυάζει τους άνετους εσωτερικούς χώρους με την ευελιξία που προσφέρουν οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Nissan
Ο κ. Παναγιώτης παραλαμβάνει το νέο του πολυμορφικό αυτοκίνητο, το οποίο επέλεξε να αγοράσει από την Automarin. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές με το νέο του Renault Espace!!

Βρες Επιβατικά Renault