Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από την Auto Marin.

Παράδοση Αυτοκινήτου…η πιο όμορφη στιγμή για τους ανθρώπους της Auto Marin. Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη τους και για το χαμόγελο που αντικρίζουμε την ώρα της παράδοσης.

Όλος ο αγώνας μας για να παρέχουμε αξιόπιστα και εγγυημένα αυτοκίνητα αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίησης του πελάτη τη στιγμή της παράδοσης. Σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές από τις καθημερινές παραδόσεις που πραγματοποιούνται στα καταστήματα μας.


Ο κ. Γιώργος επέλεξε την Auto Marin για να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο με το νέο του Hyundai i30. Τον ευχαριστούμε για την προτίμηση του και του ευχόμαστε να απολαύσει τα νέο του αυτοκίνητο κάνοντας ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Hyundai
Η εταιρεία Α. Δέρβος – Γ. Δημητρακόπουλος & ΣΙΑ Α.Ε. εμπιστεύτηκε την Auto Marin για την αγορά του νέου της επαγγελματικού αυτοκινήτου. Δεσμευόμαστε να είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ευχόμαστε καλές δουλειές και καλοτάξιδο το νέο σας Fiat Fiorino!!

Βρες Επιβατικά Fiat
Ο κ. Βαγγέλης, για λογαριασμό της εταιρείας Ensen, παραλαμβάνει από τις εγκαταστάσεις της Auto Marin στον Άγ. Στέφανο το νέο τους Ford Transit. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που για δεύτερη φορά μας εμπιστεύτηκαν για την αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου και τους ευχόμαστε καλές δουλειές και ασφαλείς μετακινήσεις!!

Βρες Επιβατικά Ford
Ο κ. Klement αγόρασε από την Auto Marin το νέο του Opel Corsa OPC, ένα ιδιαίτερο μοντέλο που συνδυάζει το μικρό μέγεθος με τον ισχυρό κινητήρα και τη σπορ εμφάνιση. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη του και να του ευχηθούμε ασφαλείς αλλά και συναρπαστικές διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Opel
Η εταιρεία «Υάδες Facilities Services ΑΕ», μέσω των ιδιαίτερα προνομιακών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Auto Marin, απέκτησε τη νέα Mercedes GLC220, ένα αυτοκίνητο που προσφέρει υψηλή οδηγική εμπειρία σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Σας ευχαριστούμε γα την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Mercedes
Η κ. Σοφία επέλεξε την Auto Marin για να ανταλλάξει το παλιό της αυτοκίνητο με ένα νέο αυτοκίνητο πόλης, ιδανικό για τις μετακινήσεις της στην πόλη και όχι μόνο. Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε και να της ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο της Fiat 500!!

Βρες Επιβατικά Fiat
Ο κ. Μάξιμος παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις της Auto Marin στον Άγ. Στέφανο του νέο του Citroen C4 Picasso, ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο που αποτελεί την ιδανική επιλογή για άνετες μετακινήσεις. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!

Βρες Επιβατικά Citroen
Ο Κ. Παύλος επέλεξε να αγοράσει από την Auto Marin ένα αξιόπιστο και ιδιαίτερα πρακτικό αυτοκίνητο που θα τον διευκολύνει στις καθημερινές του μετακινήσεις. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του Mitsubishi Colt!!

Βρες Επιβατικά Mitsubishi