Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από την Auto Marin.

Παράδοση Αυτοκινήτου…η πιο όμορφη στιγμή για τους ανθρώπους της Auto Marin. Καθημερινά πάνω από 27 πελάτες παραλαμβάνουν το νέο τους αυτοκίνητο από τις εγκαταστάσεις μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη τους και για το χαμόγελο που αντικρίζουμε την ώρα της παράδοσης.

Όλος ο αγώνας μας για να παρέχουμε αξιόπιστα και εγγυημένα αυτοκίνητα αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίησης του πελάτη τη στιγμή της παράδοσης. Σας παραθέτουμε κάποιες στιγμές από τις καθημερινές παραδόσεις που πραγματοποιούνται στα καταστήματα μας.


Η κ. Ουρανία παραλαμβάνει το νέο της Renault Grand Scenic, το οποίο επέλεξε μέσα από την πολύ μεγάλη ποικιλία 1.500 μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που προσφέρει η Automarin. Με την δέσμευση να είμαστε δίπλα της σε οτιδήποτε χρειαστεί, της ευχόμαστε καλοτάξιδο το καινούριο της αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Renault
Ο κ. Χρήστος επισκέφτηκε την Automarin και επέλεξε το νέο του Mini One, ένα αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες αποστάσεις. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και του ευχόμαστε ασφαλείς και όμορφες διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Mini
Ο κ. Διαμαντής επισκέφτηκε την Automarin για να αγοράσει το καινούριο του αυτοκίνητο, μετά από σύσταση κάποιου φιλικού του προσώπου. Ιδιαίτερη χαρά για εμάς παλιοί μας πελάτες να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους συστήνοντάς μας στον κύκλο τους. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το νέο σας Toyota Yaris!!

Βρες Επιβατικά Toyota
Η κ. Γεωργία παραλαμβάνει το καινούριο της Renault Clio, το οποίο επέλεξε μέσα από την πολύ μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων της Automarin. Ελπίζουμε να μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την επιλογή της και της ευχόμαστε όμορφες και ασφαλείς διαδρομές με το νέο της αυτοκίνητο.

Βρες Επιβατικά Renault
Ο κ. Μανώλης μέσα από την πολύ μεγάλη ποικιλία 1.500 αυτοκινήτων που προσφέρει η Automarin και εκμεταλλευόμενος τα ιδιαίτερα προνομιακά χρηματοδοτικά μας προγράμματα, επέλεξε το νέο του VW Golf. Τον ευχαριστούμε για την προτίμησή του και του ευχόμαστε όμορφες και ασφαλείς διαδρομές!!

Βρες Επιβατικά Volkswagen
Ο κ. Στέλιος παραλαμβάνει από τις εγκαταστάσεις της Automarin στον Άγ. Στέφανο του νέο του αυτοκίνητο, ένα compact crossover μοντέλο με εκκεντρική εμφάνιση και ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προτίμησή του και να του ευχηθούμε καλοτάξιδο το νέο του Nissan Juke!!

Βρες Επιβατικά Nissan
Η κ. Ζωή αγόρασε από την Automarin το νέο της Dacia Duster, ένα τετρακίνητο μοντέλο που θα την εκπλήξει τόσο με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του όσο και με τις επιδόσεις του στην άσφαλτο. Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και της ευχόμαστε ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές με το νέο της αυτοκίνητο!!

Βρες Επιβατικά Dacia
Η εταιρεία Ideal εμπιστεύτηκε την Automarin για την αγορά του νέου τους Mercedes Ciitan, ένα επαγγελματικό όχημα που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της εταιρείας αλλά και τις απαιτήσεις των μετακινήσεων στην πόλη. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε καλές δουλειές και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Βρες Επιβατικά Mercedes