Πραγματικά χιλιόμετρα

Ο χώρος του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρύβει πολλές παγίδες στον υποψήφιο αγοραστή. Η πιο βασική είναι τα γυρισμένα χιλιόμετρα. Εμείς στην Auto Marin εγγυούμαστε γραπτώς για την γνησιότητα των χιλιομέτρων. Η βεβαίωσή μας προκύπτει από τους εξής ελέγχους που πραγματοποιούμε σε κάθε μας αυτοκίνητο:

Βιβλίο Service: Η επιλογή κάθε αυτοκινήτου μας εξαρτάται από την ύπαρξη ή όχι ενημερωμένου βιβλίου service. Μόνο τα αυτοκίνητα με βιβλίο service από την αντίστοιχη εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία βρίσκονται στο στόλο μας.

Έλεγχος διελεύσεων στη βάση δεδομένων κάθε μάρκας: Όλες οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πανευρωπαϊκά διαθέτουν online σύστημα καταγραφής των διελεύσεων όλων των αυτοκινήτων. Με αυτόν τον τρόπο όταν ένα αυτοκίνητο επισκεφτεί ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για κάποια εργασία τότε αποθηκεύεται στην αντίστοιχη βάση δεδομένων τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο καθώς και την εργασία που πραγματοποίησε. Εμείς ελέγχουμε τα αυτοκίνητα με την αντίστοιχη βάση δεδομένων κάθε μάρκας.

Έλεγχος διελεύσεων ΚΤΕΟ: Από τις αρχές του 2017 τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων/ Κ.Τ.Ε.Ο παρέχουν δωρεάν τη δυνατότητα εκτύπωσης όλων των διελεύσεων που έχει πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο όχημα από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Οι καταγραφές αφορούν όλα τα Κ.Τ.Ε.Ο στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν είναι της ίδιας αλυσίδας. Φυσικά όλα τα αυτοκίνητα πρέπει βάση Νόμου κάθε 2 χρόνια να περνούν από το τακτικό έλεγχο/Κ.Τ.Ε.Ο. Ο έλεγχος εκτός από τη κατάσταση του αυτοκινήτου καταγράφει και τα χιλιόμετρα που είχε το κοντέρ.

Έλεγχος Μονάδων καταγραφής χιλιομέτρων αυτοκινήτου: Κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο διαθέτει επιμέρους εγκέφαλους που αποθηκεύουν τα χιλιόμετρα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι εγκέφαλοι είναι αδύνατον να παραβιαστούν και στη συνέχεια να τροποποιηθούν. Εμείς διαθέτουμε τα διαγνωστικά μηχανήματα έτσι ώστε να ελέγχουμε τους εγκεφάλους αυτούς. Για παράδειγμα μερικοί εγκέφαλοι είναι αυτοί των κλειδιών- φώτων και αυτοί στα αυτόματα αυτοκίνητα.