Έλεγχος αυτοκινήτου

Έλεγχος Αυτοκινήτου: Η πιο κρίσιμη και σημαντική διαδικασία για την εταιρεία μας εξασφαλίζει την ουσιώδη διαφορά μας από τον ανταγωνισμό. Έχουμε επενδύσει τόσο σε εξειδικευμένο προσωπικό όσο και σε πιστοποιημένα μηχανήματα και διαγνωστικά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα αυτοκίνητα της αγοράς.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούμε είναι οι εξής:

Διαγνωστικός έλεγχος στα εξειδικευμένα μηχανήματα κάθε μορφής: Διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα κάθε μάρκας τα οποία “διαβάζουν” τους εγκεφάλους του αυτοκινήτου και μας ειδοποιούν για τυχόν βλάβες. Κάθε μάρκα χρειάζεται το δικό της διαγνωστικό. Εμείς έχουμε επενδύσει στην τεχνολογία η οποία μας ξεχωρίζει από την υπόλοιπη αγορά.

Τεχνικός Έλεγχος: Διαθέτουμε τεχνικό τμήμα ελέγχου της μηχανολογικής κατάστασης κάθε αυτοκινήτου. Το τμήμα αυτό είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου με χιλιάδες ώρες τεχνικής εκπαίδευσης. Επενδύουμε στην τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς κάθε μάρκα και κάθε μοντέλο έχουν τις αδυναμίες τους που μόνο με συνεχή ενημέρωση μπορεί να τις γνωρίζει.

Έλεγχος Ατρακάριστου: Πραγματοποιείται από ξεχωριστή μονάδα ανθρώπων με εμπειρία στον τομέα της φανοποιείας. Ελέγχεται δηλαδή το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου με στόχο την ανεύρεση τυχόν επεμβάσεων. Η γνωμάτευση του τμήματος αυτού είναι η πιο σημαντική για εμάς καθώς το θέμα των τρακαρισμένων δεν το διαπραγματευόμαστε.