Επαναπροσδιορίζουμε την Αγορά Αυτοκινήτου
Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα; Οι άνθρωποι μας!

Στην Automarin βασικό συστατικό της κουλτούρας μας είναι η διαφάνεια και η αξιοπιστία. Έχουμε φέρει επανάσταση στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας την καινοτομία στην διαδικασία πώλησης. Η τεχνολογική πρωτοπορία είναι βασική μας αρχή προσφέροντας μοναδική εμπειρία συναλλαγής στους πελάτες μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο μέσα από συνεχή εκπαίδευση προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες. Αν θέλετε να επαναπροσδιορίσετε τη Καριέρα σας και να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ελάτε στο κόσμο της Automarin. Ένα περιβάλλον συνεχής εκμάθησης μέσα από εκπαιδευτικά camp, το οποίο σας προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικές εξέλιξης επιβραβεύοντας τις προσπάθειες σας.

Τμήμα Πωλήσεων

Η διαδικασία πώλησης στην Automarin χαρακτηρίζεται από διαφανείς και ξεκάθαρες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό αναζητούμε συνεργάτες με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο.

Δες περισσότερα

Τμήμα AfterSales

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί ουσιώδη διαφορά μας με τον ανταγωνισμό. Αναζητούμε νέα στελέχη, πτυχιούχους στο τομέα της μηχανικής.

Δες περισσότερα

Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης

Η επιτυχία κάθε επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις οργανωτικές της δομές.

Δες περισσότερα

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών/ Administration

Στην Automarin έχουμε απαρέγκλιτο στόχο τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας βοηθάμε οποιαδήποτε στιγμή μας έχετε ανάγκη.

Δες περισσότερα

Τμήμα Αγορών/ Διαχείρισης Αυτοκινήτων

Όταν θες να ηγείσαι της αγοράς σου πρέπει να διαθέτεις το καλύτερο εμπόρευμα στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τους συνεργάτες μας , οι οποίοι εξασφαλίζουν ποιοτικά και αξιόπιστα μοντέλα.

Δες περισσότερα

Διάφορες Ειδικότητες

Πρόκειται για θέσεις εργασίας οι οποίες δεν ανήκουν στις προηγούμενες κατηγορίες αλλά προσφέρουν και αυτές τις προοπτικές εξέλιξης και παροχών που διασφαλίζει ο Όμιλος Εταιριών Automarin.

Δες περισσότερα

Αποστολή βιογραφικού σημειώματος

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για να εργαστείτε στην Automarin.


Σας διαβεβαιώνουμε ότι στα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.