Επαναπροσδιορίζουμε την Αγορά του Αυτοκινήτου…Μαζί!

Βασικός πυλώνας και μοχλός της δυναμικής της Automarin αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της που σε συνδυασμό με την διαφάνεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία στις υπηρεσίες πώλησης και after sales, φέρουν την επανάσταση στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Με σκοπό τη συνεχή εκμάθηση και μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μας, δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής απόδοσης, εφαρμόζουμε προγράμματα εκπαίδευσης, ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα κάθε προσπάθεια. Συνδυάζουμε τη δύναμη των ψηφιακών τεχνολογιών με τον ανθρώπινο παράγοντα για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στους πελάτες μας, ενώ η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας.
Ανακάλυψε τις ευκαιρίες που προσφέρουμε και έλα στο κόσμο της Automarin.

Τμήμα Πωλήσεων

Η διαδικασία πώλησης στην Automarin χαρακτηρίζεται από διαφανείς και ξεκάθαρες διαδικασίες. Για το λόγο αυτό αναζητούμε συνεργάτες με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο.

Δες περισσότερα

Τμήμα AfterSales

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί ουσιώδη διαφορά μας με τον ανταγωνισμό. Αναζητούμε νέα στελέχη, πτυχιούχους στο τομέα της μηχανικής.

Δες περισσότερα

Τμήμα Οικονομικής Διαχείρισης

Η επιτυχία κάθε επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις οργανωτικές της δομές.

Δες περισσότερα

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών/ Administration

Στην Automarin έχουμε απαρέγκλιτο στόχο τη παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας βοηθάμε οποιαδήποτε στιγμή μας έχετε ανάγκη.

Δες περισσότερα

Τμήμα Αγορών/ Διαχείρισης Αυτοκινήτων

Όταν θες να ηγείσαι της αγοράς σου πρέπει να διαθέτεις το καλύτερο εμπόρευμα στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τους συνεργάτες μας , οι οποίοι εξασφαλίζουν ποιοτικά και αξιόπιστα μοντέλα.

Δες περισσότερα

Διάφορες Ειδικότητες

Πρόκειται για θέσεις εργασίας οι οποίες δεν ανήκουν στις προηγούμενες κατηγορίες αλλά προσφέρουν και αυτές τις προοπτικές εξέλιξης και παροχών που διασφαλίζει ο Όμιλος Εταιριών Automarin.

Δες περισσότερα

Αποστολή βιογραφικού σημειώματος

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για να εργαστείτε στην Automarin.


Σας διαβεβαιώνουμε ότι στα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.