Πιστοποιητικό Απολύμανσης Μεταχειρισμένου Αμαξιού

Όλα μας τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από πιστοποιητικό απολύμανσης βάσει των ενδεδειγμένων οδηγιών από τους αρμόδιους φορείς υγιεινής. Σε συνεργασία με τη Wurth πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού – απολύμανσης τόσο κατά το στάδιο της παραλαβής του κάθε αυτοκινήτου όσο και κατά το στάδιο της παράδοσης στον πελάτη.

    

Αναλυτικότερα

Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές και τηρούμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα καθαρισμού βάση των κατευθύνσεων που λαμβάνουμε.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση για τη χρήση και την αποτελεσματικότητα τους.

 

Στάδια καθαρισμού

 Καθαρισμός κατά τη παραλαβή του αυτοκινήτου και τη προετοιμασία για τα showrooms μας.

Περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση της καμπίνας. Ταυτόχρονα τοποθετούνται προστατευτικές μεμβράνες στα καθίσματα , το τιμόνι, το πάτωμα και το λεβιέ ταχυτήτων.


Καθαρισμός πριν τη διαδικασία παράδοσης

Περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση της καμπίνας προκειμένου το αυτοκίνητο να παραδοθεί βάση των υγειονομικών προτύπων ασφάλειας στο νέο του ιδιοκτήτη. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται απολύμανση στο σύστημα ψύξης – θέρμανσης και στους αεραγωγούς της καμπίνας.


BeClean!BeSafe:

Η ασφάλειας σου, βασική μας προτεραιότητα
Για να ενημερωθείς αναλυτικά για τη διαδικασία βιολογικού καθαρισμού και απολύμανσης συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις από κάτω.

Θες μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με πιστοποιητικό απολύμανσης;

Δώσε μας το τηλέφωνό σου και ένας συνεργάτης μας
θα σε καλέσει άμεσα για να σε ενημερώσει.